:) Witajcie
4 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
:) Witajcie
A ja sobie założę całkiem nowiutki watek zaśmiecający
Tylko dla siebie
Popatrzyłam na listę uzytkowników i nie wiem, kogo znam, a kogo dopiero mam nadzieję poznać
Ale witam wszystkich tak samo ciepło
Witajcie
Tylko dla siebie
Popatrzyłam na listę uzytkowników i nie wiem, kogo znam, a kogo dopiero mam nadzieję poznać
Ale witam wszystkich tak samo ciepło
Witajcie
agik- Liczba postów : 11
Re: :) Witajcie
Tutaj nie ma tak ze tylko dla siebie :P
Wszyscy smiecimy gdzie popadnie, a reset troche sprzata
Oprocz niej, znasz tu tylko mnie
Wszyscy smiecimy gdzie popadnie, a reset troche sprzata
Oprocz niej, znasz tu tylko mnie
Go??- Gość
Witaj Agik- oj rety jak cieplo ... zakladaj , zasmiecaj posprzatam Hahahah caluję mocno
Go??- Gość
Caluski Agik , co wy tak tu o mnie bezemnie Fors.. no pewno ze mnie , czy ja yellow czy one-reset Heheh , pozdrawiam cieplo jeszcze raz witaj
Ps. Kaprys Sprzątaczka to ja , ty się nie rozpedzaj :p hahfaha Hmmm chociaż w sumie... pedz jak chcesz
Ps. Kaprys Sprzątaczka to ja , ty się nie rozpedzaj :p hahfaha Hmmm chociaż w sumie... pedz jak chcesz
Go??- Gość
Dzięki Kaprys
Ana, jaki masz ładny tatuaż Bardzo gustowna kropka wcale nie wygląda jak stygmat
Po mnie chyba nie trzeba sprzątać - aczkolwiek obiecać nie mogę
Upiec Wam ciasteczka? ;>
Ana, jaki masz ładny tatuaż Bardzo gustowna kropka wcale nie wygląda jak stygmat
Upiec Wam ciasteczka? ;>
agik napisał:Dzięki Kaprys
Upiec Wam ciasteczka? ;>
Hehe piecz Agik czekoladowe zamawiam dziś wszystko co czekoladowe idzie u mnie
Ps. Hahahaha no starałam się ten stygmat zminimalizować udało się ???? Hehehe
Caluję
Go??- Gość
Agik... Cóż za bogobojna avatarka Twoja...? Pierś do przodu... pierś konkretną...
Się ciut zawstydziłam.. i ciut pozazdrościłam
Hej. Przytulam.
Się ciut zawstydziłam.. i ciut pozazdrościłam
Hej. Przytulam.
mariolade89- Liczba postów : 109
Marie ( Pani Admin :P - nie ma emotki buziaka... ani emotki załamki...ani przytulek, ani fochów)
Ty też patrzysz na cycki?
Te łapy, które mnie za nogi ciągną w tył są ważne, a nie cycki... ( znaczy cycki tez są ważne, ale akurat nie teraz )
A awatar to grafika Borisa Vallejo- trochę podobna jestem, tylko mam króciuteńkie włosy, niemniej jednak to nie ja
Te łapy, które mnie za nogi ciągną w tył są ważne, a nie cycki... ( znaczy cycki tez są ważne, ale akurat nie teraz )
A awatar to grafika Borisa Vallejo- trochę podobna jestem, tylko mam króciuteńkie włosy, niemniej jednak to nie ja
Ana
Ja tu właśnie przyszłam upiec ciasteczka, bo jak mi ktoś na innym forum zarzucił- nie mam mózgu, tylko rosół - zamiast
Ja tu właśnie przyszłam upiec ciasteczka, bo jak mi ktoś na innym forum zarzucił- nie mam mózgu, tylko rosół - zamiast
Mniam...Od samego patrzenia, slinka cieknie...
O matko,rano drinkowalam,teraz umieram...He he.popatrzcie ktora godzina.Ludzie na imprezy wychodza,a ja mam kaca
O matko,rano drinkowalam,teraz umieram...He he.popatrzcie ktora godzina.Ludzie na imprezy wychodza,a ja mam kaca
Go??- Gość
Panna Anna napisał:Mniam...Od samego patrzenia, slinka cieknie...
mam to samo :/ juz nawet piwko na kaca nie pomaga...
Go??- Gość
agik napisał:Marie ( Pani Admin :P - nie ma emotki buziaka... ani emotki załamki...ani przytulek, ani fochów)
łapy są trochę straszne... kojarzą mi się ze zniewoleniem...
A cycki... Jasne, że patrzę. To super sprawa... Fajne. Może ja tak dużych bym nie chciała... ale fajne;)
agik napisał:Dobrze Ci się łapy kojarzą, Mariola...
zniewolenie życia codziennego.... zniewolenie przecz człowieka... złego...
Tak mi się kojarzy... Tak coś podpowiada...
ukradlem te emotki specjalnie dla takich rozkapryszonych ludkow juz wczoraj - sa w kategori wspieraj
Agik
Mario
Fors
Agik
Mario
Fors
Go??- Gość
Forsaken napisał:ukradlem te emotki specjalnie dla takich rozkapryszonych ludkow juz wczoraj - sa w kategori wspieraj
Mario
Mario Bross...
No weź!
A za przytulańca dziękuję... Przydałby się też realny... Jestem dziś taka jakaś "bleee"... rozmemłana...
Realnego nie mam ...
Marie, nikt Cię z wirtualu nie przytuli... Pisze, to, bo ma wrażenie, ze jesteś podobna do mnie... Zawsze będzie brak...
Musisz się sama przytulić... To wcale nie takie złe... Możesz usiąść w wannie i zamiast rozdrapywać sobie twarz paznokciami z bólu i ukrytego krzyku... zamiast tego możesz się głaskac po twarzy... mówić sobie "moja, moja, kocham cię", nawet jeśli o brzmi głupio i śmiesznie... przecież nikt nie musi o tym wiedzieć... "moja, moja"
Przytulam Cię moja, moja... choć wiem,ze to tak mało...
Marie, nikt Cię z wirtualu nie przytuli... Pisze, to, bo ma wrażenie, ze jesteś podobna do mnie... Zawsze będzie brak...
Musisz się sama przytulić... To wcale nie takie złe... Możesz usiąść w wannie i zamiast rozdrapywać sobie twarz paznokciami z bólu i ukrytego krzyku... zamiast tego możesz się głaskac po twarzy... mówić sobie "moja, moja, kocham cię", nawet jeśli o brzmi głupio i śmiesznie... przecież nikt nie musi o tym wiedzieć... "moja, moja"
Przytulam Cię moja, moja... choć wiem,ze to tak mało...
I tu poperam Agik święte słowa... otul się cieplo kolderka.. obejmij sama , daj sobie tyle ciepla ile ci potrzebne... ty możesz, i nikt nie powie ze za dużo , pomaga... naprawdę pomaga
Go??- Gość
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: