Rewolucja!
Strona 1 z 1
Rewolucja!
Chodzi oczywiscie o ACTA.
ACTA, jest nowe prawo, ustalone potajemni przed rzad USA w porozumieniu z nawiekszymi wytworniami fillmowymi i gigantami medialnymi, a przyjete przez szereg panstw w tym Polske, jako ze jest bardzo na reke wladzy chcacej uciszyc glosy krytyki w internecie....
Wpisuje sie to w dlugofalowa polityke naszej skorumpowanej wladzy, ktora ma nas w glebokiej pogardzie, a przymila sie jedynie przed wyborami...
Co ciekawe... Tzw Traktat Lizbonski czyli Kostytucja Europejska v2.0,
znosi moratorium na kare smierci w przypadku niepokojow spolecznych,
czyli m.in. w czasie stanu wyjatkowego..
Krzyczcie wiec ze mna:
"ACTA ad akta"
Zainteresowanym iraz chacym sie zainteresowac polecam artykul:
http://www.bibula.com/?p=50700
ACTA, jest nowe prawo, ustalone potajemni przed rzad USA w porozumieniu z nawiekszymi wytworniami fillmowymi i gigantami medialnymi, a przyjete przez szereg panstw w tym Polske, jako ze jest bardzo na reke wladzy chcacej uciszyc glosy krytyki w internecie....
Wpisuje sie to w dlugofalowa polityke naszej skorumpowanej wladzy, ktora ma nas w glebokiej pogardzie, a przymila sie jedynie przed wyborami...
Stanisław Koziej w odpowiedzi na „ataki” w sprawie ACTA oznajmił:
„Jeśli ataki hakerów zakłócą życie publiczne i na masową skalę nie będą
mogły działać instytucje rządowe, wtedy trzeba będzie zastanowić się
nad koniecznością wprowadzenia stanu wyjątkowego”. Zapewnił przy tym, że
środowisko Bronisława Komorowskiego nadal „pracuje nad kwestią
bezpieczeństwa w cyberprzestrzeni”
Co ciekawe... Tzw Traktat Lizbonski czyli Kostytucja Europejska v2.0,
znosi moratorium na kare smierci w przypadku niepokojow spolecznych,
czyli m.in. w czasie stanu wyjatkowego..
Krzyczcie wiec ze mna:
"ACTA ad akta"
Zainteresowanym iraz chacym sie zainteresowac polecam artykul:
http://www.bibula.com/?p=50700
Go??- Gość
Re: Rewolucja!
Środa minęła pod znakiem protestów przeciwko planom podpisania przez
Polskę międzynarodowego porozumienia ACTA. Internauci, którzy wyszli na
ulice niewiele jednak zdziałali - poranek przywitał nas informacją o
podpisaniu ACTA przez ambasador Polski w Japonii.
Polskę międzynarodowego porozumienia ACTA. Internauci, którzy wyszli na
ulice niewiele jednak zdziałali - poranek przywitał nas informacją o
podpisaniu ACTA przez ambasador Polski w Japonii.
Go??- Gość
Wrrrr... Trzeba zapisac sobie jego nazwisko, jak zastane krolem to odpowie za zdrade razem z z reszta tuskaczy!
Go??- Gość
Heh... dziwne..
Bo na poczatku napisalem ze trzeba zapisac jej nazwisko... Ale potem przelecialem Twoj tekst jeszcze raz i stwierdzilem ze nic nie wskazuje na to ze to kobieta i zmienilem na on, bo pomyslalem ze zasugerowalem sie tym ze to kobiecie odpisuje.
A jako ze jestem w pracy, to nie googluje na temat kto jest ambasadorem Poslki w Japonii....
A tu ups... Jednak kobieta
Bo na poczatku napisalem ze trzeba zapisac jej nazwisko... Ale potem przelecialem Twoj tekst jeszcze raz i stwierdzilem ze nic nie wskazuje na to ze to kobieta i zmienilem na on, bo pomyslalem ze zasugerowalem sie tym ze to kobiecie odpisuje.
A jako ze jestem w pracy, to nie googluje na temat kto jest ambasadorem Poslki w Japonii....
A tu ups... Jednak kobieta
Go??- Gość
hmmm mylisz się mój drogi sformułowanie "podpisaniu ACTA przez ambasador Polski w Japonii." jest znamienne dla płci żeńskiej i pierwsze odczucie było prawidłowe, gdybym pisała o mężczyźnie napisałabym "ambasadora "
a tak zasadniczo to co to kurwa szkółka jezykowa? hahahahaha
a tak zasadniczo to co to kurwa szkółka jezykowa? hahahahaha
Go??- Gość
Ty Ana.... Racja
to dlatego napisalem jej a potem mowie sprawdze czy o kobiecie pisalas, bo jak nie daj Boze nie, to mnie tu baby zjedza i nawet kosteczki po mnie nie zostanie
no i zerknalem... patrze ambasador, wiec stwierdzilem ze to moze byc i facet
Chyle czola przed, Twoimi talentami jezykowymi
Ana
to dlatego napisalem jej a potem mowie sprawdze czy o kobiecie pisalas, bo jak nie daj Boze nie, to mnie tu baby zjedza i nawet kosteczki po mnie nie zostanie
no i zerknalem... patrze ambasador, wiec stwierdzilem ze to moze byc i facet
Chyle czola przed, Twoimi talentami jezykowymi
Ana
Go??- Gość
Ja jeszcze nie skonczylem! Bede walczyl o lepsze jutro dla nas wszystikch - dla Polakow...
I bede walczyl jak trzystu!
film na dzisiaj:
I bede walczyl jak trzystu!
film na dzisiaj:
Go??- Gość
Nigel Farange - jeden z niewielu uczciwych politykow w parlamencie europejskim rzuca Tuskowi prawde o nim i o uni europejskiej prosto w jrgo ryzy pysk w czasie Polskiej prezydencji w unii...
Go??- Gość
No i coz moge powiedziec.. Dobry zart tynfa wart
A prawda jest taka ze na demo przeklada sie portfel to przedniej kieszeni...
Niestety ale w pierwszych szeregach walcza zawsze najnizsze warstwy, czy to swieta wojna czy zwykla rozroba, wiec pilnowanie rzeczy osobistych jak najbardziej wskazane.
Na Love Parade kradli na potege - latwiej bylo bo wszyscy zgieci, wiec nie wiem co autor obrazka probuje udownic.. Domyslam sie jednak ze boi sie o swoje stracone zyski z powodu piractwa wiec pluje na tych ktorzy go sadu przynajmniej nie pozwa.. A Ty Lara uwazaj, bo on Ciebie moze pozwac...
za rozpowszechnianie bez jego zgody, tego jakze wysokich lotow dziela
A prawda jest taka ze na demo przeklada sie portfel to przedniej kieszeni...
Niestety ale w pierwszych szeregach walcza zawsze najnizsze warstwy, czy to swieta wojna czy zwykla rozroba, wiec pilnowanie rzeczy osobistych jak najbardziej wskazane.
Na Love Parade kradli na potege - latwiej bylo bo wszyscy zgieci, wiec nie wiem co autor obrazka probuje udownic.. Domyslam sie jednak ze boi sie o swoje stracone zyski z powodu piractwa wiec pluje na tych ktorzy go sadu przynajmniej nie pozwa.. A Ty Lara uwazaj, bo on Ciebie moze pozwac...
za rozpowszechnianie bez jego zgody, tego jakze wysokich lotow dziela
Go??- Gość
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: