noi ja mam coś takiego hyba
Strona 1 z 1
noi ja mam coś takiego hyba
np ogólnie robię wszystko na nie nie na widzę jak ktoś mnie poucza , szczerze mam wszystko gdzieś nawet już miłości mam gdzieś której nie miałem 18 lat tyle ile żyję . ale tu są takie jaja że pomnie nic prawie nie widać ni bych normalny a niby taki nijaki taki dziwny , nic mi się niechce brakuje mi czegoś chyba wiadome czegho przez co jestem obojętny
rentajo- Liczba postów : 9
namnyśli mam to że dziewczyn nienawidzę .
mam uraz donich poprostu żałosne to jest że trzeba uwodzić dziewczynę a jak s8ę jest normalnym to do bani jest
Re: noi ja mam coś takiego hyba
Rentajo... nie jestem tu aby pomóc, nie mam złotej recepty ani na znalezienie dziewczyny ani na inne problemy , ale pewnie sam fakt ze możesz się wygadac sprawi ze będzie ci lżej.. opinie innych sprawią, ze nabierzesz dystansu, pozatym po pierwsze nie możesz mieć laski skoro ich nienawidzisz
Ps pozatym forum to nie serwis randkowy Hahahah
Ps pozatym forum to nie serwis randkowy Hahahah
Go??- Gość
no ale
skoro jestem jako pierwszy to możemy to przerobić na serwis randkowy pomogła byś mi
a wiesz co jest głupiego troche ?
bo jak sie dodaje temat i chciało by sie wiadomości przeczytać albo odpowiedzi do temetu , nie przeczyta się ich dopóki się na pocztę nie wejdzie i dopiero tam trzeba kliknąc i sie pojawią wiadomości a tak np jak by sie tutaj odswiezało stronę to sie nie beda powiadomienia pokazywać , nie wiem ale chyba tak mam bo byłem tutaj i nic niebyło dopiero jak wszedłem na pocztę to sie pojawiło .
Rentajo, elo ziomek...
Z kobietami to nie problem, mozesz miec ktora tylko zechcesz - to jedynie kwestia podejscia.
Oczywiscie zeby kobiety padaly Ci do stop - nie mozesz byc takim normalnym, przecietnym kolesiem, bo zadna na Ciebie nawet nie spojrzy - do tego musisz stac sie kims wyjatkowym...
Krok pierwszy, polubic swiat, polubic siebie, zobaczyc w sobie kogos wyjatkowego
Pozdro
Fors
Z kobietami to nie problem, mozesz miec ktora tylko zechcesz - to jedynie kwestia podejscia.
Oczywiscie zeby kobiety padaly Ci do stop - nie mozesz byc takim normalnym, przecietnym kolesiem, bo zadna na Ciebie nawet nie spojrzy - do tego musisz stac sie kims wyjatkowym...
Krok pierwszy, polubic swiat, polubic siebie, zobaczyc w sobie kogos wyjatkowego
Pozdro
Fors
Go??- Gość
niemoge być wyjatkowy
bo będe udawany i tyle czyli poprostu trzeba udawac by poderwac dziewczyne , serio inaczej się nieda normalna rozmowa chyba niewystarcza
Normalna rozmowa wystarczy do tego by byc kolega, ew. przyjacielem...
Zeby poderwac trzeba udawac... niestety tak to juz jest... co gorsza dziewczyny maja duzo wiecej talentu w zakresie rozpoznawania emocji i interacji personalnej - slowem od razu wyczuje ze udajesz. Wyjsciem z tego jest udawanie nie przed nia a przed samym soba - to siebie najpierw musisz przekonac ze jestes tym kim chcesz sie pokazac kobiecie - inaczej wyczuje scieme jak pierda w samochodzie...
Kiedy sam uwierzysz ze jestes niesamowitym przystojniakiem, najlepszym ciachem w miescie itd - kobiety to rowniez w Tobie zauwaza. Dzieki tym swoim zdolnosciom
Zeby poderwac trzeba udawac... niestety tak to juz jest... co gorsza dziewczyny maja duzo wiecej talentu w zakresie rozpoznawania emocji i interacji personalnej - slowem od razu wyczuje ze udajesz. Wyjsciem z tego jest udawanie nie przed nia a przed samym soba - to siebie najpierw musisz przekonac ze jestes tym kim chcesz sie pokazac kobiecie - inaczej wyczuje scieme jak pierda w samochodzie...
Kiedy sam uwierzysz ze jestes niesamowitym przystojniakiem, najlepszym ciachem w miescie itd - kobiety to rowniez w Tobie zauwaza. Dzieki tym swoim zdolnosciom
Go??- Gość
rentajo
nie musisz udawac kogos kim nie jestes. Bądź sobą,nic na siłe. Trzeba czekać
Co do wchodzenia na odp. Za pierwszym razem weszłam przez poczte,a teraz jak jestem zalogowana,wystarczy odświerzyc
nie musisz udawac kogos kim nie jestes. Bądź sobą,nic na siłe. Trzeba czekać
Co do wchodzenia na odp. Za pierwszym razem weszłam przez poczte,a teraz jak jestem zalogowana,wystarczy odświerzyc
Go??- Gość
rentajo napisał: bo będe udawany i tyle czyli poprostu trzeba udawac by poderwac dziewczyne , serio inaczej się nieda normalna rozmowa chyba niewystarcza
Rentajo - Fors.. jak zwykle dobrze prawi, ucz sie od mistrza starszego brata pamietaj, ze kobieta zakochuje sie w słowach, w uroku, w bajce... czasem trzeba "pograć" to nie to samo co udawać
Go??- Gość
nie na darmo mowi sie ze najbardziej erogenna strefa u kobiety jest ucho
ana
ana
Go??- Gość
mistrz he he wymyśliliście ale ja nie jestem taki żeby udawać to nie w moim stylu no już jestem niby pewny siebie ale zazwyczaj niema wolnych dziewczyn albo są nie w moim typie , noi 18 lat w dupie ehh może to jeszcze strach przed rodzicami
Rentajo... ale ogólnie to o co cho...? chcesz jakąś laskę poznać , czy nie?, bo ja sie gubie.... jaki strach przed rodzicami...?
Go??- Gość
czyli jesli myslę że moge miec kazda ona też to wie czyli jestem uniej dałn czyli jesli uważam ze ma krzywe nogi to ona się zorientuje ze jest cos nie ten tego czyli wzasadzie trzeba się zmuszac do poprawnego myslenia tylko ehh tylko ja taki niejestem by oszukiwac
nie traktuj tego jak oszustwo, tylko jak gre
one tez nie wyjda bez makijazu na ulice
cale szczescie
naszym makijazem jest zachowanie
i nie chodzi o to by byc super-grzecznym
tylko zeby zachowywac sie jak prawdziwy mezczyzna
pewny siebie i swojej wartosci, silny, stabilny
odwazny do kobiet i ogolnie do ludzi
taki ktory wybiera i nie uznaje odmowy
no bo chyba chcesz sie podobac dziewczynom tak?
no to nie wychodz na dwor bez makijazu, ziom
one tez nie wyjda bez makijazu na ulice
cale szczescie
naszym makijazem jest zachowanie
i nie chodzi o to by byc super-grzecznym
tylko zeby zachowywac sie jak prawdziwy mezczyzna
pewny siebie i swojej wartosci, silny, stabilny
odwazny do kobiet i ogolnie do ludzi
taki ktory wybiera i nie uznaje odmowy
no bo chyba chcesz sie podobac dziewczynom tak?
no to nie wychodz na dwor bez makijazu, ziom
Go??- Gość
No to jak walimy juz madrosciami zyciowymi, to moze taka ode mnie:
Traktuj krolowa ja kurwe, a kurwe jak krolowa
Traktuj krolowa ja kurwe, a kurwe jak krolowa
Go??- Gość
Strona 1 z 1
Pozwolenia na tym forum: