Czas i na mnie.
3 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Czas i na mnie.
Ostatnio jak tu zajrzałem chciałem coś napisać ale nie zdążyłem, kłopoty techniczne, ale u mnie
Więc witam mi już znanych i nie znanych, myślę że jakoś dam się zauważyć.
Oczywiście dziękuje za zaproszenie, no ja to z tych od przytulania raczej
Aczkolwiek nie często będę mógł zagadać ze znanych powodów. Ale może i coś czasem tu wniosę
Cieplutkie pozdrowienia.
Więc witam mi już znanych i nie znanych, myślę że jakoś dam się zauważyć.
Oczywiście dziękuje za zaproszenie, no ja to z tych od przytulania raczej
Aczkolwiek nie często będę mógł zagadać ze znanych powodów. Ale może i coś czasem tu wniosę
Cieplutkie pozdrowienia.
Andrzej83- Liczba postów : 14
CZAS I NA MNIE.
Cześć Andzej83. Witam cię cieplutko. My tu wszyscy jesteśmy przytulasy. Będziesz pasował do paczki. Jak przyjdzie na ciebie chwila to napisz coś więcej.
Miśka- Liczba postów : 27
Re: Czas i na mnie.
one-reset-ana napisał:Całuje Andrzejku ja od całowania
O to widzę że się dogadamy, ja też lubię całuski
Unmei napisał:My tu wszyscy spragnieni buziaków i przytulania.Witam Cię gorąco,pozdrawiam
hahahah no racja Unmei... to i odemnie dla Ciebie jeden
sory Andrieu... :P
Go??- Gość
Miśka napisał:Cześć Andzej83. Witam cię cieplutko. My tu wszyscy jesteśmy przytulasy. Będziesz pasował do paczki. Jak przyjdzie na ciebie chwila to napisz coś więcej.
Postaram się ale i u siebie muszę się ogarniać więc czasem może mnie tu nie być.
Dziękuję i z wzajemnością. postaram się w miarę możliwości.one-reset-ana napisał:Unmei napisał:My tu wszyscy spragnieni buziaków i przytulania.Witam Cię gorąco,pozdrawiam
hahahah no racja Unmei... to i odemnie dla Ciebie jeden
sory Andrieu... :P
Wybaczcie ale ja nie bede nikogo calowac i przytulac-w takim zwiazku jak ja jestem z mezem od 17tu lat oduczylam sie przytulac nawet w emotikonach a pragne tego jak niczego innego a sama nie potrafie
Go??- Gość
kora napisał:Wybaczcie ale ja nie bede nikogo calowac i przytulac-w takim zwiazku jak ja jestem z mezem od 17tu lat oduczylam sie przytulac nawet w emotikonach a pragne tego jak niczego innego a sama nie potrafie
o żesz Kora - pierwszy odruch... wstrząs... poczekaj minie ... drugi.. zdziwienie, ze jednak miło... narazie bierz.... nałykaj sie przytulasów i buziaków... a dawać bedziesz... jak już sie nimi nachełpisz... i napełnisz i jeszcze ...
Go??- Gość
kora napisał:Wybaczcie ale ja nie bede nikogo calowac i przytulac-w takim zwiazku jak ja jestem z mezem od 17tu lat oduczylam sie przytulac nawet w emotikonach a pragne tego jak niczego innego a sama nie potrafie
Nie ma się czym przejmować, ja jakiś czas jestem sam, jednakże mi to nie przeszkadza i dobrze mi z tym.
Ja nie szukam buziaków w realu, więc nadrabiam emotkami
Nie sądzę że to się u mnie prędko zmieni, więc nie ma się co przejmować.
Oczywiście to mój wybór, nie że mam jakieś kompleksy
Całkowicie się z tobą zgadzam, jeszcze się nie rozkręciłem z emotkami, ale też je lubię, potrafią coś z siebie wydusićone-reset-ana napisał:dore emotki nie są złe... grunt , ze działa
one-reset-ana napisał:Andrzej ale avatar piękny... Hmm taki męski...
Dzięki wielkie, staram coś wyszukać, bo i jak by nie patrzeć, awatar, przedstawia nas.
To i ja witam Andrzeja
Kurczę, chyba też powinnam wybrać jakiś avatar
sama- Liczba postów : 38
sama napisał:To i ja witam Andrzeja
Rety Sama nie strasz myslalam ze ja tu po nocy samotnie
Go??- Gość
Mam małe problemy z zasypianiem, ale jutro muszę rano wstać, więc chyba już czas na mnie
sama- Liczba postów : 38
sama napisał:To i ja witam Andrzeja
witam, witam. Awatarek to podstawa Czasem to i czasochłonne, ale warto, nie zmienia się co dziennie.
Ostatnio zmieniony przez Andrzej83 dnia Nie Sty 08 2012, 16:03, w całości zmieniany 1 raz
one-reset-ana napisał:sama napisał:To i ja witam Andrzeja
Rety Sama nie strasz myslalam ze ja tu po nocy samotnie
A ja tam już samotnie po nocach nie piszę a i się przyzwyczaiłem
Andrzej
Czyzby dopadla Cie insomia ziom?
Wiedzialem ze do nas zajrzysz wiedzialem na stowe
chcialbym moc tak polagac na przyjaciolach jak na takich "wrogach" jak Ty
bo z Andrzejem sie.. ho ho... od miesiecy
I jestesmy sobie tak wrodzy i tak nienawistni, ze w tej wsciklej zapalczywosci...
czasem przez nieuwage zdarza nam sie powiedziec cos milego o tym drugim;)
Wiec sluchajcie dziewczyny... Andrzej nigdy by tego nie powiedzial o sobie bo jest zbyt skromny, ale chlopak jest najlepsza partia jaka moze wymarzyc sobie kobieta
Nie wiem czy natura obdarzyla go wygladem Don Juana, ale jego charakter i czyste serce stawia go w samej czolowce facetow dla ktorych warto sie postarac
I mowie to oczywiscie, jako jego zacekly "wrog"
Sory ziom, wiem ze pewnie oblales sie teraz rumiencem, ale szczerze sobie zasluzyles na takie slowa
Czyzby dopadla Cie insomia ziom?
Wiedzialem ze do nas zajrzysz wiedzialem na stowe
chcialbym moc tak polagac na przyjaciolach jak na takich "wrogach" jak Ty
bo z Andrzejem sie.. ho ho... od miesiecy
I jestesmy sobie tak wrodzy i tak nienawistni, ze w tej wsciklej zapalczywosci...
czasem przez nieuwage zdarza nam sie powiedziec cos milego o tym drugim;)
Wiec sluchajcie dziewczyny... Andrzej nigdy by tego nie powiedzial o sobie bo jest zbyt skromny, ale chlopak jest najlepsza partia jaka moze wymarzyc sobie kobieta
Nie wiem czy natura obdarzyla go wygladem Don Juana, ale jego charakter i czyste serce stawia go w samej czolowce facetow dla ktorych warto sie postarac
I mowie to oczywiscie, jako jego zacekly "wrog"
Sory ziom, wiem ze pewnie oblales sie teraz rumiencem, ale szczerze sobie zasluzyles na takie slowa
Go??- Gość
Witaj, witaj. Rozbawiłeś mnie do upadłego.
Widzę nowe forum, więc kilka dodatkowych postów się na pewno przyda przy pozycjonowaniu, sam jakiś czas temu zaczynałem więc wiem jakie to ważne. Chętnie coś co jakiś czas dorzucę, ale i u siebie muszę się ogarnąć.
Więc może być różnie, ale jakoś damy radę. Do rękoczynów raczej nie dojdzie
Masz racje czasem nam się zdarzy, jak to mówią pomylić się w słowach:lol:
Skromność skromnością, zwykły chłopak jestem bez kompleksów, jakich tysiące. Widać mnie w necie w kilku miejscach, jeszcze kamieniami nie rzucają To i chyba tragedii nie ma.
No takiej reklamy, to jeszcze jak żyję nie miałem , nie myślałeś założyć biura matrymonialnego Ja jak na razie nie narzekam, dobrze mi ze sobą.
Pozdrowionka.
Widzę nowe forum, więc kilka dodatkowych postów się na pewno przyda przy pozycjonowaniu, sam jakiś czas temu zaczynałem więc wiem jakie to ważne. Chętnie coś co jakiś czas dorzucę, ale i u siebie muszę się ogarnąć.
Więc może być różnie, ale jakoś damy radę. Do rękoczynów raczej nie dojdzie
Masz racje czasem nam się zdarzy, jak to mówią pomylić się w słowach:lol:
Skromność skromnością, zwykły chłopak jestem bez kompleksów, jakich tysiące. Widać mnie w necie w kilku miejscach, jeszcze kamieniami nie rzucają To i chyba tragedii nie ma.
No takiej reklamy, to jeszcze jak żyję nie miałem , nie myślałeś założyć biura matrymonialnego Ja jak na razie nie narzekam, dobrze mi ze sobą.
Pozdrowionka.
To przysluga za przysluge Andrzej
Podziele sie z Toba swoja wiedza troszke Chodzi o awatarki....
W skrocie, ten pierwszy lew - dumny, na kobiety dziala dwojako, troche draznil i podobal sie, lecz nie bardzo pasowal do Twojej spokojnej osobowosci, a dopasownie awatara do charakteru jest dosc wazne (przyznam ze moja zaba tez byla calkiem niedopasowana). Ten z wisiorkiem love zle sie kojarzy - z kolesiem potrzebujacym, szukajacym kobiety, laski dyskwalifikuja wszystkich potrzebujacych juz na stracie... Ten tutaj lew-opiekun - pierwsza klasa!! Raz ze lew czyli silacz, zwyciezca, krol, a dwa ze nie ma wnim cienia agresji, przez tego kociaczka. Poza tym jest slodki Takie uczucia budzi w kobietach, w mezczyznach zas tylko zazdrosc o fajnego awatarka Naprawde strzal w dziesiatke!
Podziele sie z Toba swoja wiedza troszke Chodzi o awatarki....
W skrocie, ten pierwszy lew - dumny, na kobiety dziala dwojako, troche draznil i podobal sie, lecz nie bardzo pasowal do Twojej spokojnej osobowosci, a dopasownie awatara do charakteru jest dosc wazne (przyznam ze moja zaba tez byla calkiem niedopasowana). Ten z wisiorkiem love zle sie kojarzy - z kolesiem potrzebujacym, szukajacym kobiety, laski dyskwalifikuja wszystkich potrzebujacych juz na stracie... Ten tutaj lew-opiekun - pierwsza klasa!! Raz ze lew czyli silacz, zwyciezca, krol, a dwa ze nie ma wnim cienia agresji, przez tego kociaczka. Poza tym jest slodki Takie uczucia budzi w kobietach, w mezczyznach zas tylko zazdrosc o fajnego awatarka Naprawde strzal w dziesiatke!
Go??- Gość
No szukam szukam, jak widać, Dziękuję, ten też mi się najlepiej kojarzy i jestem zadowolony, ale nie mam kiedy pozmieniać, nawet podpis u siebie zmieniam od tygodnia, bo mam ala banerek, ale mi się nie podoba, jakby nie powiadomienia, to już całkiem miałbym problem z ogarnięciem, myślę ze wkrótce się ogarnę to coś na forum też tu dorzucę, no i myślę że i ty u mnie czasem zaświecisz światełko:lol:
Ps. Spokojny jestem, prawie na tyle ile bym chciał ale jak ktoś trafi w żyłę, to już nie ma zmiłuj. Wtedy mogę wyglądać jak ten sęp czy hiena co nic nie zostawi
Pozdrowionka.
Ps. Spokojny jestem, prawie na tyle ile bym chciał ale jak ktoś trafi w żyłę, to już nie ma zmiłuj. Wtedy mogę wyglądać jak ten sęp czy hiena co nic nie zostawi
Pozdrowionka.
Ziomeczku moj drogi, przepraszam ze jeszcze nic u Ciebie nie zaswiecilem... Tylko wiesz...
No jestem jaki jestem - no wiadomo fascynujacy
A tam u Ciebie widzialem ladny haremik smotnych dziewczyn sobie zebrales nobene.. powiem Ci ze w ciemno moge powiedziec, ze polowa z nich marzy skrycie o Tobie (bo poznalem juz Twoj charakter troche i jestes nie zaden sep czy hiena a miod na rany )
zmien awatara na takiego jak tu i dziolchy beda mialy pozamiatane - slowo
U mnie tez rosnie liczba "poszukiwaczek spelnienia", lecz ja zaczynam sie juz troche stopowac, bo nie ogarniam juz z dzieczynami... Ostatnio mnie sie jedna zapytala czemu tu tak malo facetow.. No coz... Chyba przeze mnie Dlatego staram sie juz nawet mniej uwodzicielki byc, i bardziej kolezenski dla kolesi, zeby ich nie tak oniesmielac Ty jestes tu chlubym wyjatkiem, choc u Ciebie aktywnosc wynika jedynie z poczucia obowiazku i ze slownosci ( ziomek - szacun za slownosc ), niz z poszukiwania miejsca dla siebie... No, z czego by nie wynikalo - jestes kurde rodzynek. I bede Cie dopieszczal :P
Zaraz zarejestruje sie na Twoim forum.. W koncu to jakby miejsce specjanie dla mnie - samotny i nie planujacy zmieniac tego stanu w najblizszej przyszlosci
Wszystkie dziewczyny, ktore zamierzaja spedzic pewien czas bez faceta, zwiazku i miziu-miziu zapraszam do zapisania sie na forum:
Samotność
To forum mojego dobrego ziomusia, ktory pomaga ludziom zyjacym samotnie by poczuli sie lepiej
No jestem jaki jestem - no wiadomo fascynujacy
A tam u Ciebie widzialem ladny haremik smotnych dziewczyn sobie zebrales nobene.. powiem Ci ze w ciemno moge powiedziec, ze polowa z nich marzy skrycie o Tobie (bo poznalem juz Twoj charakter troche i jestes nie zaden sep czy hiena a miod na rany )
zmien awatara na takiego jak tu i dziolchy beda mialy pozamiatane - slowo
U mnie tez rosnie liczba "poszukiwaczek spelnienia", lecz ja zaczynam sie juz troche stopowac, bo nie ogarniam juz z dzieczynami... Ostatnio mnie sie jedna zapytala czemu tu tak malo facetow.. No coz... Chyba przeze mnie Dlatego staram sie juz nawet mniej uwodzicielki byc, i bardziej kolezenski dla kolesi, zeby ich nie tak oniesmielac Ty jestes tu chlubym wyjatkiem, choc u Ciebie aktywnosc wynika jedynie z poczucia obowiazku i ze slownosci ( ziomek - szacun za slownosc ), niz z poszukiwania miejsca dla siebie... No, z czego by nie wynikalo - jestes kurde rodzynek. I bede Cie dopieszczal :P
Zaraz zarejestruje sie na Twoim forum.. W koncu to jakby miejsce specjanie dla mnie - samotny i nie planujacy zmieniac tego stanu w najblizszej przyszlosci
Wszystkie dziewczyny, ktore zamierzaja spedzic pewien czas bez faceta, zwiazku i miziu-miziu zapraszam do zapisania sie na forum:
Samotność
To forum mojego dobrego ziomusia, ktory pomaga ludziom zyjacym samotnie by poczuli sie lepiej
Go??- Gość
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: