Moj muzyczny power-up
4 posters
Strona 3 z 5
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Moj muzyczny power-up
o! taki podejscie do praw autorkich rozumiem! i przekaz tez jest prawilny...
Stop ACTA!!!
Go??- Gość
Can zajbiste.... Kojarzy mi sie nieodminnie z JESTEM BOGIEM
A teraz dosc tego gowna!
Mysl pozytywnie
Smiech to ponoc zdrowie... Wiec chodze z usmiechem na mordzie, jak pajac
A teraz dosc tego gowna!
Mysl pozytywnie
Smiech to ponoc zdrowie... Wiec chodze z usmiechem na mordzie, jak pajac
Go??- Gość
no mocny jest kawałek. nie jest to mój rodzaj muzyki zdecydowanie, ale i w nim potrafię znaleźć coś dla siebie...
na nastrój zdecydowanie nie narzekam, nie pamiętam kiedy ostatnio był tak zajebisty
a teraz coś z kompletnie innej muzycznej beczki...
wyczuć taką chwilę, w której kocha się życie
i móc w niej być stale. na wieczność w zachwycie
w pełnym słońcu. dumnie. na własnych nogach
może wtedy będzie można ujrzeć uśmiech Boga...
... a poniżej to samo w wersji koncertowej. wtedy, gdy ta mała śpiewająca dziewczynka była już dużą śpiewającą dziewczynką...
na nastrój zdecydowanie nie narzekam, nie pamiętam kiedy ostatnio był tak zajebisty
a teraz coś z kompletnie innej muzycznej beczki...
wyczuć taką chwilę, w której kocha się życie
i móc w niej być stale. na wieczność w zachwycie
w pełnym słońcu. dumnie. na własnych nogach
może wtedy będzie można ujrzeć uśmiech Boga...
... a poniżej to samo w wersji koncertowej. wtedy, gdy ta mała śpiewająca dziewczynka była już dużą śpiewającą dziewczynką...
Go??- Gość
zasypię was. ale nic to.
zajebisty kawałek z naprawdę zajebistym tekstem:
i coś z innej beczki znów, może mało odkrywcze, ale świetne. pierdolona era techno...
zajebisty kawałek z naprawdę zajebistym tekstem:
i coś z innej beczki znów, może mało odkrywcze, ale świetne. pierdolona era techno...
Go??- Gość
No to ja z roznuch beczek dzisiaj jedziemy....
To moj muzyczny power-up z zeszlego lata:
oraz numer 2:
To moj muzyczny power-up z zeszlego lata:
oraz numer 2:
Go??- Gość
o tak. destination calabria mi towarzyszyła w fajnym czasie, i nawet doczeka się swojego miejsca w liście osobistej. pierwszy kawałek za to wkurwiał mnie niemiłosiernie, choć pośród chłamu lecącego tutaj był i tak jednym z mniej wkurwiających
a btw tutejszych hiciorów - pod koniec 2010 latało tutaj coś takiego:
a jak inne beczki to inne beczki.
a btw tutejszych hiciorów - pod koniec 2010 latało tutaj coś takiego:
a jak inne beczki to inne beczki.
Go??- Gość
dedicated again...
to dla ciebie.. jeszcze jeden wiersz
moja muzyka
i wszystko to, co chcesz
tylko tobie.. tylko tobie dam
kolorowy sen
i wszystko to, co mam...
Go??- Gość
and again..
musiałem przejrzeć temat, by zobaczyć, czy już nie dodałem.. mało znany band, mało znany kawałek, a dziś przez cały czas w pracy tłukł mi sie po głowie niemiłosiernie...
errata. no-ż KURWA JEGO MAĆ!! ilość filmów usuniętych z youtube mnie po prostu PRZERAŻA! kompletnie nie rozumiem dlaczego askurat TO usunięto, tym bardziej, że - stawiam dolary przeciwko orzechom - band nie miałby NIC przeciwko temu, by ten kawałek krążył...
ZABIJACIE MUZYKĘ!
niestety zatem tylko jako link z wrzuty, który zresztą pewnie i tak jakaś banda szaleńców skasuje - odbierając ludziom jakąkolwiek możliwość poznania tej muzyki... echh.. z wtzucenia kawałka zrobił się wielki protest przeciwko kierunkowi, w jakim zmierza internet...
http://malenkakasiunia.wrzuta.pl/audio/2RKtiKLJFfb/awaria_-_ty_i_ja
errata. no-ż KURWA JEGO MAĆ!! ilość filmów usuniętych z youtube mnie po prostu PRZERAŻA! kompletnie nie rozumiem dlaczego askurat TO usunięto, tym bardziej, że - stawiam dolary przeciwko orzechom - band nie miałby NIC przeciwko temu, by ten kawałek krążył...
ZABIJACIE MUZYKĘ!
niestety zatem tylko jako link z wrzuty, który zresztą pewnie i tak jakaś banda szaleńców skasuje - odbierając ludziom jakąkolwiek możliwość poznania tej muzyki... echh.. z wtzucenia kawałka zrobił się wielki protest przeciwko kierunkowi, w jakim zmierza internet...
http://malenkakasiunia.wrzuta.pl/audio/2RKtiKLJFfb/awaria_-_ty_i_ja
Go??- Gość
Proszę się nie śmiać mój dział bynajmniej dwa jego biurka w przerwach śpiewają buahahaha
Go??- Gość
Strona 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strona 3 z 5
Pozwolenia na tym forum: